Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

Uw 2e hands auto verkopen doet u bij Bidcars.nl

Bidcars.nl werkt met serieuze en professionele auto opkopers uit heel Nederland. Onze autoveiling geeft zekerheid van het beste bod voor uw oude auto. Bidcars.nl werkt volledig transparant. Wij bevestigen alle afspraken via e-mail en als u akkoord gaat met het bod op uw auto ontvangen zowel de koper als de verkopende partij een e-mail met de overeenkomst. Occasions verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!. U kunt natuurlijk uw auto online proberen te verkopen via sites als Autoscout of Marktplaats. Het kost u echter veel vrije tijd om potentiële kopers te woord te staan en u kunt het risico lopen dat de waarde van uw auto te laag ingeschat wordt.

Een advertentie plaatsen op soortgelijke online marktplaatsen voor tweedehands auto's kost geld en kan soms vervelend uitpakken. U zit immers niet te wachten op een oplichter aan de deur of iemand die zwaar probeert af te dingen. Uw auto inruilen bij de aankoop van uw nieuwe auto is geld weggooien. Bij inruilen van uw tweedehands auto krijgt u bijna altijd minder geld terug dan via de online autoveiling van Bidcars. Daarom, meldt uw Volvo V70, Ford Fiesta, Fiat Punto, Aston Martin, Audi A3, Toyota Prius of willekeurig ander merk en model aan bij ons online veilingplatform.

Uw tweedehands auto snel en gratis online verkopen

Via Bidcars kunt u uw auto snel en geheel gratis verkopen door de auto aan de hand van een kenteken aan te melden in ons systeem. Wij controleren uw aanmelding, we kunnen contact opnemen en eventueel vragen naar bijvoorbeeld de technische staat, en u krijgt simpel en snel een gratis en vrijblijvend bod van één van onze aangesloten opkopers. Of u nu een Range Rover, Audi A1, Volkswagen Golf of een Alfa Romeo wilt verkopen, wij zijn gespecialiseerd in occasions kopen en regelen de verkoop van uw auto snel en gemakkelijk.

Dagwaarde auto

Wat uw auto waard hangt af van vele factoren maar wordt uiteindelijk bepaald door vraag en aanbod. Bij de verkoop van uw auto is het bedrag dat u van een koper ontvangt de uiteindelijke waarde van uw auto. Maar het kan natuurlijk zijn dat de ene buiten de andere koper bereid is om meer te betalen voor tweedehands auto's.

Uw auto online verkopen via Bidcars is een slimme zet. Want u krijgt meteen het beste bod van verschillende RDW gecertificeerde autohandelaren die vakkundig zijn in het berekenen wat uw auto waard is.

Veiling van tweedehands auto’s: Bidcars

Zie ook onze andere informatie over het verkopen van uw auto:

Scroll naar boven