Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

 • Aandacht
  voor uw auto
 • 1-op-1 contact
  met specialisten
 • Uw auto verkopen
  100% gratis
 • Echte
  vakspecialisten
 • Altijd het
  hoogste bod

Auto gratis verkopen

Een goede auto is een waardevol bezit. U kunt zich makkelijk verplaatsen van A naar B. U kunt er verre afstanden mee overbruggen en u bent vooral autonoom, vrij en onafhankelijk. Maar er komt altijd een dag waarop u toe bent aan een nieuwe auto. Dit kan verschillende redenen hebben. U bent bijvoorbeeld toe aan een nieuwer model. Of wellicht spreken nieuwe ingebouwde technieken, zoals bijvoorbeeld navigatie u aan. Het kan ook zo zijn dat uw huidige auto blikschade heeft of wellicht kans loopt een apk keuring niet te passeren. Wat uw reden ook moge zijn, u zal hierbij ook van uw oude auto af willen. Om uw auto te verkopen zijn er verschillende opties die u kunt overwegen. Wellicht overweegt u uw om bolide te verkopen aan een dealer. Deze zal welwillend uw auto inruilen bij aanschaf van een nieuwe auto. In de praktijk blijkt een bod van een dealer gemiddeld genomen vrij laag. Dit heeft ermee te maken dat de dealer uw auto ook weer zal willen verkopen, het liefst met winst. Uw auto verkopen aan de dealer is dus wellicht niet uw beste optie.  

Gratis auto verkopen via internet

Een andere optie die u wellicht meer kan opleveren, is uw auto verkopen via een advertentie op het internet, bijvoorbeeld verkopen via Marktplaats. Er zijn daarnaast vele websites en apps beschikbaar waarop autobezitters een advertentie plaatsen om hun auto te verkopen. In de meeste gevallen gaat het in zijn werk via het invoeren van uw gegevens. Vervolgens dient u extra informatie van uw auto in te voeren. Dit zijn zaken zoals het bouwjaar, het merk en het model. U voegt hierbij een beschrijving toe over de staat van uw wagen en andere bijzonderheden die noemenswaardig zijn. Tenslotte plaatst u relevante foto's van uw auto, zodat de eventuele koper zich goed kan informeren of uw auto voor hem of haar de juiste keuze is. Nu kan het afwachten beginnen. De praktijk leert dat het verkopen van uw auto op deze manier een flinke tijd in beslag kan nemen. Dit komt door een oeverloos breed aanbod van auto's online. Potentiële kopers kijken graag bij meerdere aanbieders, alvorens hun keuze te maken. Uw auto snel verkopen is via deze weg op een enkele uitzondering na een utopie.

Nadelen verkopen via (online) advertenties

Het klinkt zo ideaal, uw auto aanbieden op een van de vele websites en rustig afwachten tot een potentiële koper zich komt melden voor uw auto. Helaas is de praktijk anders. Kopers hebben meestal veel noten op hun zang. Ze zoeken naar elk mogelijk detail aan uw auto waarop er iets valt af te dingen. Vaak verwachten kopers ook vreemd genoeg een lagere prijs, simpelweg omdat u uw auto als particulier zijnde verkoopt. Een ander vervelend verschijnsel is het plannen van afspraken met verschillende potentiële kopers. Het is vaak een tijdrovende bezigheid om op deze manier uw auto succesvol te verkopen. Tenslotte zijn er dan ook nog de formaliteiten. Wanneer u uw auto succesvol hebt weten te verkopen voor een prijs waarmee u tevreden bent, moet de auto worden overgeschreven op de naam van de nieuwe en toekomstige eigenaar. Om een auto over te schrijven moet er een gang worden gemaakt naar een postkantoor dat overschrijvingen voor auto's behandelt. Bij het ene kantoor is het wel mogelijk, bij het andere weer niet. Al met al kan dus worden gesteld dat het verkopen van uw auto als particulier zijnde op internet, op zijn zachtst gezegd wat vervelend kan zijn. Wat zeker is, is dat het een tijdrovend klusje is. En als het tegenzit, krijgt u na al die moeite ook nog eens een lagere prijs voor uw auto dan de prijs die u voor ogen had. Gelukkig zijn er nu speciale auto verkoop sites. 

Gratis auto verkopen via een online autoveiling

U kunt gelukkig uzelf uren van verspilde moeite en afgezegde koopafspraken besparen. U kunt uw auto bij Bidcars geheel vrijblijvend én gratis te koop aan laten bieden. Bij Bidcars kunt u uw vehikel gratis online verkopen via een innovatief systeem van een online autoveiling. Het gaat heel gemakkelijk in zijn werk, en het mooie van dit systeem is dat u er zelf geen omkijken naar hebt en een eerlijke prijs krijgt. Het begint allemaal met de aanmaak van uw persoonlijke account. Hier kunt u uw auto via de kenteken check geheel gratis plaatsen. U kunt hierbij zaken zoals merk en model, foto's, een omschrijving en eventuele bijzonderheden plaatsen (zoals bijvoorbeeld het feit dat het een schadeauto is). Zodra u dit heeft geregeld wordt u gekoppeld aan een contactpersoon van Bidcars. Deze contactpersoon zal u gedurende het proces helpen met uw vragen. Daarnaast zal deze contactpersoon ook voor uw auto een bod opvragen bij een ruime selectie van streng gecontroleerde en RDW erkende opkopers van auto's. 

Werkwijze van de autoveiling

Alle opkopers krijgen de informatie die u heeft verstrekt over uw auto te zien. Hierop zullen alle opkopers die zijn geïnteresseerd een gratis bod uitbrengen op uw auto en weet u wat uw auto waard is. Het hoogste bod, de dagwaarde auto, zal vervolgens door uw persoonlijke contactpersoon aan u worden doorgeven. Het mooie van dit systeem is dat u dus geen enkele activiteiten hoeft te ontplooien om de auto verkocht te krijgen. Geen afspraken plannen, geen proefritjes, geen tijdsverspilling. U kunt altijd het hoogste bod weigeren. Bijvoorbeeld omdat u het bod te laag vind, of wanneer u om welke reden dan ook heeft besloten uw auto toch maar niet meer te verkopen. U plaatst uw auto dus altijd vrijblijvend bij Bidcars. U kunt zich elk moment bedenken en uw advertentie terugtrekken. Pas wanneer u heeft besloten om een bod van een opkoper definitief te willen accepteren, en u geeft dit duidelijk aan, dan pas bent u gebonden uw auto ook echt van de hand te doen. 

Snel auto verkopen

Wanneer u een bod heeft geaccepteerd van een van de opkopers, is de koop direct gesloten. Dit betekent dat u een afspraak kunt maken met de opkoper om uw auto aldaar af te leveren. Ook de betaling gebeurt meteen na de verkoop en wordt door Bidcars voor u geregeld. Dus wanneer u voornemens bent uw auto te verkopen, bespaar uzelf tijd en geld en geef uw auto op voor de online autoveiling. Zo is uw auto snel verkocht. Makkelijk, veilig en snel..

Auto taxeren

U hoeft overigens niet met uw auto langs te komen om de waarde van uw auto te bepalen. Uw auto taxeren gebeurt aan de hand van een zo duidelijk mogelijke omschrijving van merk en model en de door u doorgestuurde gegevens en foto’s. Op basis daarvan kan een zo reëel mogelijke schatting van de autowaarde worden gemaakt. Zaak dus om uw auto zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven en om duidelijke foto’s te maken. Dat helpt namelijk om uw auto zo snel mogelijk en voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. De taxatie van uw auto is bijna altijd hoger dan het aanbod dat u krijgt bij uw auto inruilen in een occasion center.

 

aanmelden

Dagwaarde auto

Van elk bod dat op uw auto uitgebracht wordt, wordt u meteen op de hoogte gesteld. Het is aan u om akkoord te gaan met de gratis taxatie en het bod van een inkoper. Is dat het geval, dan is het nog slechts een kwestie van het afleveren van de auto bij de koper. Behalve de vrijwaring krijgt u uiteraard ook het afgesproken bedrag van de inkoper van uw auto. De prijs staat vast, daar zal niet verder aan worden getornd.

 

Online auto taxatie?

Heeft u een auto voor de deur staan waar u vanaf wilt? Dan is Bidcars.nl de juiste website. Hier kunt u snel en eenvoudig uw auto laten taxeren en verkopen. Als u snel van uw auto af wilt en u wilt er niet te veel moeite voor doen, dan kunt u zich vandaag nog aanmelden bij Bidcars. Een auto taxatie is in de meeste gevallen een proces dat tijd en moeite kost. Bidcars.nl maakt het u makkelijk. Vul het kenteken van uw auto in en het enige wat u hoeft te doen is het formulier nauwkeurig invullen op de website en de rest gaat vanzelf. Bidcars.nl biedt uw auto aan bij de RDW erkende autodealers in hun bestand. U kunt op deze manier het hoogste bod op uw auto krijgen. En het mooiste van dit alles is nog wel dat het bod geheel vrijblijvend is. Vind u het bod niet hoog genoeg? Dan hoeft u deze dus niet te accepteren.

Taxatie van alle auto's

Bij Bidcars kunt u alle soorten auto’s taxeren en verkopen. U vult eenvoudig het kenteken in en voegt extra informatie toe. Uw aanmelding wordt vervolgens gecontroleerd. U krijgt binnen de kortst mogelijke tijd het beste autobod. Gratis en vrijblijvend. Gaat u akkoord? Dan maken wij een afspraak met u voor de afwikkeling. Hier krijgt u het afgesproken bedrag contant of op uw bankrekening gestort en krijgt u een geldige RDW vrijwaring.

 

Zonder moeite uw auto taxeren en verkopen?

Uw auto taxeren en verkopen was nog nooit zo makkelijk. Bidcars.nl helpt particulieren bij het verkopen van hun auto. Het is dus niet alleen makkelijk, maar ook nog eens betrouwbaar. Heeft u vragen over het proces? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden graag alle vragen. Is alles duidelijk en wilt u graag weten wat uw auto waard is? Meld u dan vandaag nog aan voor een gratis auto taxatie!

aanmelden

Online taxatie alle automerken

Of u nu een Alfa Romeo, Landrover, Citroën, Volkswagen of zelfs uw Aston Martin wilt verkopen, bij Bidcars kunt u altijd een vrijblijvend bod krijgen. Gratis taxeren was nog nooit zo gemakkelijk.

aanmelden

Scroll naar boven