Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

Uw Rotterdamse auto verkopen doet u bij Bidcars.nl

In Rotterdam kunt u uw auto bij menige garage verkopen en ook zijn er opkopers actief in de regio Rotterdam. Maar waarom zou u uzelf beperken tot Rotterdam als u auto inkopers uit heel Nederland kunt laten concurreren voor een goede bieding op uw auto?
Bidcars.nl werkt met serieuze en professionele auto inkopers uit heel Nederland. Onze autoveiling geeft zekerheid van het beste bod voor uw oude auto. Bidcars.nl werkt volledig transparant. Wij bevestigen alle afspraken via e-mail en als u akkoord gaat met het bod op uw auto ontvangen zowel de koper als de verkopende partij een e-mail met de overeenkomst. Occasions in Rotterdam verkopen was nog nooit zo gemakkelijk!.

Uw auto inruilen bij de aankoop van uw nieuwe auto in Rotterdam is geld weggooien. Bij inruilen van uw tweedehands auto krijgt u bijna altijd minder geld terug dan via de online autoveiling van Bidcars.
U kunt natuurlijk uw auto online proberen te verkopen via de landelijke websites als Autoscout of Marktplaats. Het kost u echter veel vrije tijd om potentiële kopers te woord te staan en u kunt het risico lopen dat de waarde van uw auto te laag ingeschat wordt. Een advertentie plaatsen op soortgelijke online marktplaatsen voor tweedehands auto's kost geld en kan soms vervelend uitpakken. U zit immers niet te wachten op een niet betrouwbare koper aan de deur of iemand die zwaar probeert af te dingen.
Daarom, meldt uw Rotterdamse Volvo V70, Ford Fiesta, Fiat Punto, Aston Martin, Audi A3, Toyota Prius of willekeurig ander merk en model aan bij ons online veilingplatform.

Dagwaarde auto

Wat uw auto waard hangt af van vele factoren maar wordt uiteindelijk bepaald door vraag en aanbod. Bij de verkoop van uw auto is het bedrag dat u van een koper ontvangt de uiteindelijke waarde van uw auto. Maar het kan natuurlijk zijn dat de ene buiten de andere koper bereid is om meer te betalen voor tweedehands auto's. En hoe meer potentiële kopers op uw auto bieden, hoe hoger de uiteindelijke prijs kan zijn. Daarom is uw auto online verkopen via Bidcars een slimme zet. Want u krijgt meteen het beste bod van verschillende RDW gecertificeerde autohandelaren die vakkundig zijn in het berekenen wat uw auto waard is. En dat bod overstijgt vaak het bod dat u zou krijgen van een auto inkoper in de regio Rotterdam.

Uw tweedehands auto snel en gratis online verkopen

Via Bidcars kunt u uw auto snel en geheel gratis verkopen door de auto aan de hand van een kenteken aan te melden in ons systeem. Of u nu in aan de Blaak, in Feijenoord, Katendrecht of aan de Coolsingel woont, u bent altijd welkom om uw bolide aan te bieden op ons landelijke platform. Wij controleren uw aanmelding, we kunnen contact opnemen en eventueel vragen naar bijvoorbeeld de technische staat, en u krijgt simpel en snel een gratis en vrijblijvend bod van één van onze aangesloten opkopers. Of u nu een Range Rover, Audi A1, Volkswagen Golf of een Alfa Romeo wilt verkopen, wij zijn gespecialiseerd in occasions kopen en regelen de verkoop van uw auto snel en gemakkelijk.

Scroll naar boven