Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

Auto ruilen bij aankoop nieuwe auto

Uw huidige auto inruilen bij aankoop van een nieuwe auto is voor velen een gebruikelijke manier om van de oude wagen af te komen. Men weet echter vaak niet wat de auto nog waard is. De autoverkoper zal het aankoopbedrag bij inruil laten afhangen van de waarde van de nieuwe auto. Autobedrijven taxeren inruilauto's over het algemeen vrij laag. Een merkdealer wil wel graag een nieuwe auto verkopen maar liever geen auto inruilen, zeker niet als deze van een ander merk is. Laat daarom altijd vooraf de auto waarde van uw huidige auto bepalen bij Bidcars.nl. U krijgt dan het hoogste bod van meerdere auto opkopers voor uw oude wagen. Makkelijk en zonder problemen. Onze inkopers zullen uw oude auto bijna altijd hoger taxeren.

Bidcars biedt de mogelijkheid om uw auto te verkopen, u kunt niet uw auto inruilen. Bidcars koopt alleen auto's in van particulieren, onze specialisten zorgen voor een beter bod. U kunt bij ons uw auto inruilen voor geld en het ontvangen bedrag voor uw huidige auto gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe bolide. Als u toch besluit uw oude auto in te ruilen, doet u er goed aan om u eerst goed te laten informeren wat de auto waard is. Een auto verkopen op de particuliere markt is een vak apart, tweedehands auto's inruilen op een occasionsmarkt levert u soms ook een te lage taxatie op.

Wanneer uw auto inruilen?

Er is geen ideale tijd in het jaar om uw auto in te ruilen of te verkopen. Wel hebben autodealers in december vaak goede aanbiedingen als u een nieuwe bolide gaat kopen. Soms is het auto financieren ook extra aantrekkelijk.

Voor welk bedrag uw auto inruilen?

U wilt uw auto inruilen? Laat dan uw auto taxeren zodat u weet wat uw oude auto waard is. Dit is afhankelijk van vele factoren. Om te beginnen spelen merk en model een grote rol, onderhoud, of een auto reparaties nodig heeft en of er eventuele schades zijn. Onze auto opkopers doen graag een goed bod voor uw oude auto.

Korting meegerekend

In Nederland is men gewend aan vaste prijzen voor allerhande artikelen. Ook de auto waarde lijkt in eerste instantie in beton gegoten bij het kopen van een auto. Hoe kan er dan toch zoveel verschil zitten bij een auto verkopen via Bidcars en een auto inruilen bij de dealer? Dit is eigenlijk een slimme verkoop van auto opkopers. Bij de aankoop van nieuwe occasions is altijd wel een korting te krijgen. In de autobranche zijn er eigenlijk altijd wel mogelijkheden tot afdingen. Auto verkopers zetten auto’s vaak duurder te koop dan de prijs die ze er minimaal voor willen hebben. Als u bijvoorbeeld een Audi A4 wilt kopen van € 8000, dan wil de verkoper er misschien minimaal € 7250 voor hebben. In dat geval kan hij € 750 korting voor uw auto geven. De korting kunt u bedingen als u een auto wilt kopen. Uw oude auto inruilen is dan onverstandig. De korting verdwijnt in het bedrag dat de auto verkoper biedt voor uw oude auto.

Inruilen of verkopen?

Nemen we als voorbeeld nogmaals de Audi A4 van € 8000. De autoverkoper wil voor deze tweedehands auto minimaal € 7250 hebben. Als u zonder inruilauto naar de autoverkoper gaat, kunt u onderhandelen over de prijs. U kunt aangeven dat de auto boven uw budget gaat, maar dat u de auto wel graag zou willen hebben. Vaak wil de verkoper de prijs van de auto dan al wat laten zakken en biedt u een korting aan. En bijvoorbeeld ook een extra grote beurt. Goede kans dat u al snel op een prijs van € 7500 uitkomt voor uw mooie tweedehands Audi A4. U heeft dan € 500 bespaard zonder auto inruil. U kunt uw eigen auto snel en makkelijk verkopen via Bidcars tegen het hoogste bod en u houdt er zo, in de meeste gevallen, meer aan over. In vrijwel alle gevallen komt een korting op een auto te vervallen wanneer u een auto inruilt. De korting zit dus in de inruilwaarde en zo laat de autoverkoper het lijken alsof u een wel heel goede prijs voor uw auto krijgt. En dat eigenlijk voor elke auto, of het nu een Renault Espace, een Renault Megane, een Volkswagen Golf of een Ford Fiesta is.

U kunt Bidcars bereiken op 085 0479 847 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Veilig en tegen een goed bedrag uw auto verkopen

Vergelijkt u zelf

vergelijking

Auto inruilen of auto verkopen: Reken mee?

U kijkt bij uw plaatselijke garage voor de aanschaf van een nieuwe bolide. De garagehouder heeft een mooie Volkswagen Golf voor €19.000,-. U kunt deze auto na afdingen zonder inruil kopen voor € 18000,-. De garagist biedt u € 3500,- inruil voor uw oude Renault Twingo. Wanneer u uw Renault Twingo inruilt moet u voor de Volkswagen Golf alsnog € 15500,- euro betalen. Zonder inruil kunt u een korting van € 1.000,- bedingen. Auto opkopers bieden u via Bidcars bijvoorbeeld €5.500 voor uw oude wagen. U kunt dus € 1.500 plus € 1.000 is maar liefst € 2.500 besparen op de aankoop van uw nieuwe auto! Uw auto inruilen is dus een minder goede keuze dan uw auto verkopen.

aanmelden

Scroll naar boven