Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

 • Aandacht
  voor uw auto
 • 1-op-1 contact
  met specialisten
 • Uw auto verkopen
  100% gratis
 • Echte
  vakspecialisten
 • Altijd het
  hoogste bod

Het platform van auto opkopers van Nederland!

Bij Bidcars zijn honderden RDW erkende auto opkopers aangesloten die dagelijks de door particulieren aangeboden tweedehands auto's bekijken, een online taxatie doen en bieden op jouw auto. Zo ontvangt u een de beste, marktconforme prijs voor uw tweedehands auto en is uw oude auto snel verkocht!

De bij Bidcars aangesloten auto opkopers zijn RDW erkend en gespecialiseerd in online taxaties. Een garantie voor een goede prijs voor uw oude auto, ongeacht merk en model.

Tweedehands auto verkopen via opkopers?

Uw auto particulier verkopen is niet altijd even gemakkelijk, zeker bij een auto met schade of een auto met kapotte motor. Je Alfa, BMW of Citroën via het internet snel verkopen valt vaak tegen als de potentiële koper doorkrijgt dat de een auto met schade of defect wordt aangeboden, ook als u volledig transparant bent over de mankementen. Gelukkig is er tegenwoordig een online autoveiling waar een defecte auto verkopen een stuk makkelijker is. Bij Bidcars zijn veel auto opkopers aangesloten.

Ook auto opkopers die zijn gespecialiseerd in defecte auto's en auto's met schade. Zij kopen graag auto's met een deuk of kras op. En een schadeauto verkopen is voor hun dagelijkse praktijk. Specialisten in de auto export en in het herstellen van defecte auto's doen bij Bidcars een eerlijk bod en zijn meer dan bereid uw auto op te kopen. Uw auto inruilen bij aankoop van een nieuwe bolide is vaak lastig bij een defecte auto. Zo niet bij Bidcars.

Bedrijfswagen verkopen

Ook een bedrijfsauto verkopen is bij Bidcars gratis en snel geregeld. De aangesloten auto opkopers kennen de markt van bedrijfsauto's goed en weten de waarde van een auto snel en goed in te schatten. U kunt dus een nette vergoeding voor uw auto verwachten. Gebruikte autos, ook schade autos, zijn via onze veiling zo snel mogelijk verkocht.

Oldtimer verkopen

Stond uw klassieke auto binnen in een nette garage of stond de auto in weer en wind buiten? Als u uw auto wilt verkopen kan dat uitmaken, zeker als de oldtimer minder goed was voorbereid op de weersomstandigheden in Nederland en België. Maar ook bij oldtimer verkopen zijn er gespecialiseerde opkopers die een net bod op je auto zullen doen via de veilingsite van Bidcars.nl.

Camper verkopen

Ook voor uw camper verkopen bent u bij Bidcars aan het juiste adres. Onze aangesloten auto opkopers zijn ook geïnteresseerd in het inkopen van campers. Door het aanmelden van uw camper krijgt u gratis en vrijblijvende biedingen op uw voertuig.

Inruilwaarde auto?

Het berekenen van de inruilwaarde gebeurt op basis van de RDW kenteken check voor voertuiggegevens, de kilometerstand van de auto volgens de NAP check en het aantal eigenaren. U krijgt de inruilwaarde alleen als u zelf een nieuwe auto koopt bij dezelfde garage en tegelijkertijd uw oude auto inruilt.

aanmelden

Inruilwaarde auto berekenen?

Zelf de inruilwaarde berekenen van uw bolide is niet eenvoudig maar u kunt een goede inschatting maken. Wanneer wilt u de inruilwaarde van de auto berekenen? Bijvoorbeeld wanneer u de auto wilt verkopen aan een particulier. U kunt dan een goed prijskaartje aan de auto hangen en eventueel verder onderhandelen wanneer er een geïnteresseerde is. U kunt ook de inruilwaarde berekenen wanneer u de auto wilt inruilen bij een dealer bij de aankoop van een andere auto.
U heeft de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto nodig om te bepalen vanuit welk bedrag u moet gaan rekenen. U kunt de cataloguswaarde van de auto opzoeken op de meest uiteenlopende websites. Daarna moet u een inschatting maken van de afschrijving van de auto. De afschrijving kan behoorlijk uiteen lopen maar grosso modo is de afschrijving van een vier jaar oude auto met 50.000 - 100.000 km op de teller tussen de 30-60% van de cataloguswaarde. De exacte waarde hangt dan af van het daadwerkelijk aantal gereden kilometers, het aantal eigenaren, de staat van onderhoud, de uiterlijke staat aan de buiten- en binnenkant, de populariteit van het type auto en hoeveel jaar oud de auto is. De inruilwaarde van uw auto is bijna altijd lager dan de waarde die u kunt krijgen op auto verkoop sites zoals Bidcars.nl. Als u toch overweegt om uw auto in te ruilen, biedt deze dan eerst vrijblijvend aan bij Bidcars.nl. Onze online taxatie op basis van kenteken informatie en uw ingevoerde gegevens zal u verrassen. En als u dan toch besluit in te ruilen dan bent u in ieder geval goed voorbereid en kunt het aanbod van de dealer goed beoordelen.

Dagwaarde auto

De begrippen dagwaarde en inruilwaarde worden vaak door elkaar gehaald. Veel mensen denken dat de dagwaarde van een auto een indicatie geeft voor het bedrag dat de auto oplevert bij de verkoop van je auto. Dit is echter niet het geval. De dagwaarde is een begrip dat gehanteerd wordt door verzekeringsmaatschappijen indien er sprake is van schade aan de auto, bijvoorbeeld door een ongeluk of door andere onvoorziene en/of ongewenste calamiteiten. Als er sprake is van schade berekent een verzekeringsmaatschappij op basis van de dagwaarde van de auto, het bedrag dat aan de eigenaar van de auto moet worden uitgekeerd. Het is dus niet zo dat de dagwaarde gelijkstaat aan de verkoopprijs van uw auto, maar het geeft wel een indicatie ervan.

 

Kenteken check buitenlandse auto's

De RDW kenteken check voor een tweedehands auto heeft weleens een beperking. Auto's die bij vorige eigenaren op het Belgische kenteken of het Duitse kenteken geregistreerd hebben gestaan, hebben soms een hiaat in de kenteken informatie en dat kan van invloed zijn op de waarde van de auto. Het is dan altijd verstandig om dit in het gesprek met de adviseur van Bidcars te benoemen.

Auto financieren via private lease

Het klinkt aanlokkelijk: Uw auto financieren zonder gedoe via private lease en het is de laatste jaren populair geworden. Uw auto inruilen na drie jaren voor een nieuwe auto en maandelijks een vast bedrag betalen. Klinkt aanlokkelijk, maar hou er rekening mee dat u een forse prijs betaalt voor het gemak. En tegenwoordig is het juist eenvoudig geworden om een goede prijs voor uw oude auto te krijgen via auto verkoop sites zoals Bidcars.nl. Als u uw auto wilt verkopen is het een kleine moeite om het formulier op onze site in te vullen: Zoek op kenteken, vul enkele gegevens in en u krijgt van ons een vrijblijvend aanbod.

aanmelden

Scroll naar boven