Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

 • Aandacht
  voor uw auto
 • 1-op-1 contact
  met specialisten
 • Uw auto verkopen
  100% gratis
 • Echte
  vakspecialisten
 • Altijd het
  hoogste bod

Uw auto snel verkopen via Bidcars

Een auto is uw grootste vriend, of het nu een Alfa Romeo, een Kia of een Ford is. U bent vrij om te gaan en staan waar u maar wilt. Nooit wachten op bussen of treinen die te laat komen. Met een auto kunt u wanneer u maar wilt van A naar B. Wanneer u uw auto goed onderhoudt, kunt u er jaren mee vooruit. Zo bespaart u op onnodige reparaties en houdt u uw auto fit. Maar hoe goed u uw auto ook verzorgt, de jaren gaan op den duur wel tellen. Wellicht heeft u al leuke andere modellen op de weg voorbij zien komen die op den duur uw huidige auto gaan vervangen. Wellicht bent u gewoon eens toe aan een andere aanblik, meer ruimte in verband met gezinsuitbreiding bijvoorbeeld, of toch eindelijke die Aston Martin sportwagen.

Wat uw reden ook is, u zal altijd moeten bedenken wat u met uw huidige auto gaat doen. Er zijn meerdere opties mogelijk. Misschien is het in uw specifieke situatie makkelijk om uw oude auto aan te houden, bijvoorbeeld als tweede wagen voor uw partner of kinderen. Maar misschien heeft u uw auto helemaal niet meer nodig. Dan is het natuurlijk zonde om deze te laten staan. Wanneer u ervoor kiest om een nieuwe wagen aan te schaffen, zou u bijvoorbeeld uw auto kunnen inzetten om een gedeelte van de aanschafprijs van de nieuwe wagen mee te bekostigen. Op die manier levert uw oude auto toch nog iets nuttigs op. Er zijn diverse manieren om uw oude auto te vertalen naar geld.

Uw oude auto verkopen 

Wat u bijvoorbeeld zou kunnen doen is uw oude auto te koop aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld door uw auto aan te bieden bij de verschillende autodealers. De keerzijde van deze methode is dat het een tijdrovende bezigheid is. Ten eerste zal elke dealer u een andere prijs bieden. Dus om het optimale verkoop resultaat te behalen zult u meerdere dealers moeten afgaan. Daarnaast bieden dealers over het algemeen niet de echte waarde van uw oude auto.

Zij bieden vaak een stuk lager. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat de dealer ook kosten heeft. Zoals personeel, het pand, de auto voorraad. Daarnaast wil de dealer ook graag nog wat verdienen aan het verkopen van uw oude auto. Deze factoren neemt de dealer allemaal mee in de berekening van zijn of haar bod. Daarom is het aanbieden van uw auto bij een dealer wellicht niet de beste, en zeker niet de snelste keuze.

Auto verkopen via internet 

Wat ook een mogelijkheid is, is uw auto direct aanbieden op het internet. Er bestaan speciale websites waar particulieren en bedrijven hun auto's te koop kunnen aanbieden. U zet alle informatie over uw auto in de advertentie, plaatst er een foto bij en uw auto wordt gezien door alle bezoekers van de betreffende website. Wanneer er iemand interesse heeft in uw auto, kan deze persoon via mail of via telefoon met u contact opnemen. Hij of zij kan een bod aan u uitbrengen. Wanneer u akkoord gaat met dat bod, kunt u een afspraak met deze bieder maken. Kopers willen natuurlijk vaak de auto zelf eerst met eigen ogen zien, voordat ze overgaan tot de daadwerkelijke koop van de auto. Het probleem van deze manier van verkopen ligt hem in de veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid. Er wordt geregeld gefraudeerd op dergelijke sites.

Bijvoorbeeld door ogenschijnlijke geldbedragen over te maken voor uw tweedehands auto, die in werkelijkheid nooit worden overgemaakt. Zo gebeurt het wel eens dat verkopers met lege handen achterblijven. Daarnaast speelt het aspect van de snelheid. Het is altijd maar afwachten wanneer en óf er biedingen komen op uw advertentie. Lastig als u uw auto vandaag wilt verkopen. Naast u zijn er nog veel andere mensen die ook hun auto te koop aanbieden. Het aanbod is heel groot, waardoor de kans op een snelle verkoop afneemt. Tenslotte de prijs. Door het enorme aanbod, daalt automatisch de prijs. U kunt wel blijven vasthouden aan de prijs die u in gedachten had, maar dan gaan potentiële kopers net zo makkelijk naar iemand anders die goedkoper is. Dus ook deze mogelijkheid van verkopen is niet de meest ideale.

Gratis auto verkopen via internet 

U kunt uw tweedehands auto snel verkopen via www.bidcars.nl . Het is de meest betrouwbare, snelle online autoveiling die er is. U kunt direct uw auto online verkopen. De autoveiling werk als volgt. U biedt uw auto online aan. Daarin geeft u alle belangrijke informatie over uw tweedehands auto. Bij voorkeur zet u er ook een aantal duidelijke foto's bij. Dit werkt altijd bevorderend voor de verkoop. Wanneer u uw auto gratis heeft aangemeld op de website, zal u worden benaderd door een contactpersoon van Bidcars. Deze contactpersoon zal u gedurende het hele proces van de verkoop exclusief begeleiden en met name helpen. Bijvoorbeeld met een geheel gratis online taxatie via de inkopers. U hoeft namelijk nu niks meer te doen. Bidcars gaat er nu voor u voor zorgen dat uw auto zo snel mogelijk voor een zo goed mogelijke prijs wordt verkocht. Bidcars werkt met vele opkopers en via ons zijn al duizenden autos verkocht. Deze opkopers zijn allemaal RDW erkend. Doordat zij RDW erkend zijn, zijn het betrouwbare handelspartners in de autobranche. Zij krijgen allemaal uw advertentie te zien. Zie het als een gratis online taxatie en een vrijblijvend bod.

Deze advertentie wordt speciaal voor u gemaakt door Bidcars aan de hand van de gegevens van uw auto. Vervolgens kunnen alle opkopers een bod uitbrengen op uw auto. Zij zullen hierbij letten op zaken zoals de kilometerstand, de algehele staat van de carrosserie, eventuele schade en het bouwjaar. Op het moment dat alle biedingen van alle opkopers binnen zijn gekomen bij Bidcars, gaat uw contactpersoon het hoogste bod uit de stapel halen. Vervolgens zal hij of zij contact met u opnemen over het hoogste bod dat er is uitgebracht op uw oude auto door een RDW erkende auto opkoper. U kunt vervolgens geheel zelf bepalen wat u met dit bod doet. Gaat u bijvoorbeeld niet akkoord, omdat u het bod te laag vind, geen probleem, die beslissing is altijd aan u. Wanneer u wel akkoord gaat, betekent dit dat uw auto vanaf dat moment officieel is verkocht. Bidcars regelt al het papierwerk voor u. U spreekt vervolgens met uw opkoper een dag af om uw auto af te leveren. Ook de uitbetaling van het geboden bedrag verloopt veilig en snel via Bidcars. Direct auto verkopen is op deze manier goed geregeld.

Scroll naar boven