Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

 • Aandacht
  voor uw auto
 • 1-op-1 contact
  met specialisten
 • Uw auto verkopen
  100% gratis
 • Echte
  vakspecialisten
 • Altijd het
  hoogste bod

Online autoveiling voor een eerlijke auto taxatie

Wel eens gedacht aan een online autoveiling als u van plan bent uw auto te verkopen? Dat kan en biedt eigenlijk alleen maar voordelen. Zo weet u zeker dat u een redelijke en eerlijke prijs voor uw auto krijgt en wordt eigenlijk alles wat bij auto verkopen komt kijken voor u geregeld. U wordt dus ontzorgd. Een online autoveiling als Bidcars.nl werkt ook nog eens met een zogenaamde handelslimiet. Wij nemen niet meer dan een van te voren bepaald aantal auto’s aan, waardoor u zeker weet dat er optimale aandacht is voor de verkoop van uw auto. De verkoop van uw auto is bij Bidcars.nl ook nog eens helemaal gratis. Uw auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Vrijwaringsbewijs

Hoe de online verkoop van uw auto werkt? Heel simpel. Uw auto wordt nadrukkelijk onder de aandacht gebracht van de aangesloten auto inkopers. Uw auto wordt in de gratis online veiling geplaatst en het bekende principe van een veiling zorgt ervoor dat u de hoogste prijs voor uw auto ontvangt. Indien u een bod krijgt waarmee u kunt leven, dan gaat u akkoord met de geboden prijs en levert u de auto bij de inkoper af. De inkoper zorgt er vervolgens voor dat u een vrijwaringsbewijs van het RDW krijgt. In tegenstelling tot wanneer u uw auto inruilt, bent u met een online taxatie verzekerd van de best denkbare prijs voor uw auto. 

Auto taxeren

U hoeft overigens niet met uw auto langs te komen om de waarde van uw auto te bepalen. Uw auto taxeren gebeurt aan de hand van een zo duidelijk mogelijke omschrijving van merk en model en de door u doorgestuurde gegevens en foto’s. Op basis daarvan kan een zo reëel mogelijke schatting van de autowaarde worden gemaakt. Zaak dus om uw auto zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven en om duidelijke foto’s te maken. Dat helpt namelijk om uw auto zo snel mogelijk en voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. De taxatie van uw auto is bijna altijd hoger dan het aanbod dat u krijgt bij uw auto inruilen in een occasion center.

 

aanmelden

Dagwaarde auto

Van elk bod dat op uw auto uitgebracht wordt, wordt u meteen op de hoogte gesteld. Het is aan u om akkoord te gaan met de gratis taxatie en het bod van een inkoper. Is dat het geval, dan is het nog slechts een kwestie van het afleveren van de auto bij de koper. Behalve de vrijwaring krijgt u uiteraard ook het afgesproken bedrag van de inkoper van uw auto. De prijs staat vast, daar zal niet verder aan worden getornd.

 

Online auto taxatie?

Heeft u een auto voor de deur staan waar u vanaf wilt? Dan is Bidcars.nl de juiste website. Hier kunt u snel en eenvoudig uw auto laten taxeren en verkopen. Als u snel van uw auto af wilt en u wilt er niet te veel moeite voor doen, dan kunt u zich vandaag nog aanmelden bij Bidcars. Een auto taxatie is in de meeste gevallen een proces dat tijd en moeite kost. Bidcars.nl maakt het u makkelijk. Vul het kenteken van uw auto in en het enige wat u hoeft te doen is het formulier nauwkeurig invullen op de website en de rest gaat vanzelf. Bidcars.nl biedt uw auto aan bij de RDW erkende autodealers in hun bestand. U kunt op deze manier het hoogste bod op uw auto krijgen. En het mooiste van dit alles is nog wel dat het bod geheel vrijblijvend is. Vind u het bod niet hoog genoeg? Dan hoeft u deze dus niet te accepteren.

Taxatie van alle auto's

Bij Bidcars kunt u alle soorten auto’s taxeren en verkopen. U vult eenvoudig het kenteken in en voegt extra informatie toe. Uw aanmelding wordt vervolgens gecontroleerd. U krijgt binnen de kortst mogelijke tijd het beste autobod. Gratis en vrijblijvend. Gaat u akkoord? Dan maken wij een afspraak met u voor de afwikkeling. Hier krijgt u het afgesproken bedrag contant of op uw bankrekening gestort en krijgt u een geldige RDW vrijwaring.

 

Zonder moeite uw auto taxeren en verkopen?

Uw auto taxeren en verkopen was nog nooit zo makkelijk. Bidcars.nl helpt particulieren bij het verkopen van hun auto. Het is dus niet alleen makkelijk, maar ook nog eens betrouwbaar. Heeft u vragen over het proces? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij beantwoorden graag alle vragen. Is alles duidelijk en wilt u graag weten wat uw auto waard is? Meld u dan vandaag nog aan voor een gratis auto taxatie!

aanmelden

Online taxatie alle automerken

Of u nu een Alfa Romeo, Landrover, Citroën, Volkswagen of zelfs uw Aston Martin wilt verkopen, bij Bidcars kunt u altijd een vrijblijvend bod krijgen. Gratis taxeren was nog nooit zo gemakkelijk.

aanmelden

Scroll naar boven