Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

Mijn auto verkopen via Bidcars

Denkt u ook: "Ik wil mijn auto verkopen?" Dat kan nog een behoorlijke opgave zijn. Advertenties plaatsen op verschillende website of in lokale kranten, stroeve communicatie met potentiële klanten en oneindig veel proefritjes maken. Uiteindelijk kan de koper niet akkoord gaan en begint het hele riedeltje opnieuw. Waar kiest u bijvoorbeeld voor? Uw auto verkopen aan de autodealer en maar een fractie van de prijs ontvangen, of kiest u voor online uw eigen auto verkopen met al deze ongemakken? 

Uw auto aanbieden op auto verkoop sites

Wanneer u ervoor kiest om uw auto zelf online te verkopen, kunt u voor heel wat ongemakken komen te staan. U heeft bijvoorbeeld een vaste vraagprijs in uw hoofd, maar niemand biedt deze prijs. Het kan erg lang duren voordat u een geschikte koper heeft gevonden. Uw auto zelf verkopen via een verkoopsite is erg voordelig, maar kost veel tijd en energie. Gelukkig zijn er ook andere manier om uw auto gratis online te verkopen. 

Auto snel verkopen

Bij Bidcars kunt u uw auto eenvoudig aanbieden voor biedingen door erkende opkopers. Laat RDW erkende auto opkopers een vrijblijvend bod op uw auto doen en ga akkoord met het hoogste bod. Het is erg eenvoudig om op deze wijze uw auto te verkopen. U heeft weinig tot geen omkijken naar de verkoop en u ontvangt gegarandeerd een goed bod voor uw auto. Een online autoveiling is de beste manier om uw auto aan de juiste koper de koppelen. Of het nu een Alfa Romeo, Aston Martin of zelfs een Ford USA is. Hoe het precies werkt? Dat leggen wij graag verder uit. 

Het proces

Allereerst begint u met het gratis en vrijblijvend aanmelden van uw auto op de website. Dat kan zeer eenvoudig door de kentekengegevens in te voeren en extra informatie, zoals merk en model en staat van de auto. Dit is een stuk eenvoudiger dan bijvoorbeeld een advertentie plaatsen. Op deze manier kunnen wij de auto snel aanbieden aan onze auto inkopers. Wanneer de registratie voltooid is, zullen wij de verkoop volledig van u overnemen. Onze vakkundige specialisten maken uw auto zichtbaar voor RDW erkende opkopers. Deze auto opkopers kunnen in binnen een afgesproken termijn bieden op de auto. Dit is gebruikelijk binnen één dag. Wanneer de termijn voor bieden verstreken is, wint het hoogste bod.

Wij koppelen dit bod terug naar u en u houdt altijd het laatste woord. Zo kunt u uw auto simpelweg binnen een dag verkopen. Gaat u akkoord met het hoogste bod, of is het bod toch te laag? Indien u niet akkoord gaat met het gratis bod, kunnen wij de auto opnieuw aanbieden of de samenwerking beëindigen. Heeft u de auto niet kunnen verkopen bij ons, dan betaalt u helemaal niets. Het is een eenvoudig proces dat al uw zorgen uit de handen neemt. Wilt u uw auto snel verkopen, maar heeft u geen zin in de administratieve rompslomp en eindeloze communicatie met mogelijke kopers? Maak het uzelf dan niet te moeilijk en schakel de juiste hulp in. Meld uw auto aan bij onze online autoveiling en geniet altijd van het beste bod. 

Waarom bidcars?

U heeft natuurlijk veel mogelijkheden op het gebied van auto gratis verkopen. U kunt kiezen voor een snelle afhandeling bij de autodealer, of zelf op zoek gaan naar een geschikte koper. Waarom zou u dan kiezen voor bidcars en uw auto online laten veilen? Wanneer u houdt van gemak, is Bidcars de beste optie. U hoeft alleen uw auto aan te melden en verder nemen specialisten het proces van u over. U hoeft uiteindelijk alleen maar akkoord te gaan met het eindbod, maar hebt verder geen omkijken naar het proces. U bent altijd gegarandeerd van een geweldige service. U ontvangt een stuk meer voor uw auto wanneer u deze online laat veilen, dan wanneer u deze aan de autodealer verkoopt. Uw auto gratis verkopen kan bij Bidcars. U kunt uw auto gratis aanmelden en alleen bij een succesvolle verkoop hanteren wij een kleine percentage voor servicekosten.

U geniet dus altijd van een goede prijs en de beste service. Uw huidige auto inruilen wanneer u een nieuwe auto aanschaft? Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren, alleen verliest u op deze manier in de onderhandeling. U krijgt nooit het juiste bedrag voor uw huidige auto. Doe geen moeite met het plaatsen van advertenties, maar laat onze vakspecialisten eenvoudig uw auto verkopen aan de hoogste bieder. Bidcars is de snelste manier om uw auto online te verkopen voor de beste prijs. Binnen een vast termijn kunnen opkopers bieden en u krijgt direct na de beëindiging van de veilig het hoogste bod te horen. Wilt u snel uw auto verkopen zonder trammelant? Dan kiest u natuurlijk voor bidcars.

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw auto online verkopen? Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt vandaag nog uw auto aanmelden en verkopen. Wilt u snel van uw auto af en snel geld ontvangen voor uw auto? Meld uw auto dan vandaag aan en verkoop uw auto aan de hoogste bieder. Heeft u vragen over deze unieke samenwerking of gespecificeerde vragen over onze services? Dan kunt u altijd vrijblijvend en gratis contact met ons opnemen. Wij geven u altijd professioneel advies en helpen u bij al uw vragen over bidcars. Denkt u:“Ik wil mijn auto verkopen.” Dan kiest u natuurlijk voor Bidcars. Ontvang de beste prijs voor uw auto en verkoop uw auto gemakkelijk en snel online.

Scroll naar boven