• Aandacht
  voor uw auto
 • 1-op-1 contact
  met specialisten
 • Uw auto verkopen
  100% gratis
 • Echte
  vakspecialisten
 • Altijd het
  hoogste bod

Maak kennis met Bidcars.nl

Bidcars is een toonaangevend online platform waarop wij het voor iedere Nederlander mogelijk maken om zijn of haar auto geheel gratis, gemakkelijk, veilig en voor de beste prijs verkocht te krijgen.

Door onze opgedane kennis weten wij als geen ander dat de verkoop van uw auto niet altijd een gemakkelijke opgave is. Bidcars is er om u te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop van uw auto normaalgesproken met zich meebrengt.

Vestiging

Onze vestiging aan de Millenium Tower in Amsterdam biedt huis aan het team dat u graag op weg helpt uw auto veilig, snel en voor de beste prijs te verkopen!

Waarom Bidcars?

Jarenlang hebben wij mensen gebruik zien maken van automarktplaatsen als Autoscout24, Marktplaats, Autotrader enzovoort en zijn wij tot de conclusie gekomen dat het allemaal een stuk gemakkelijker, sneller en veiliger kan.

Wij begrijpen als geen ander waar het bij de verkoop van uw auto beter kan en bieden daarom u en heel Nederland geheel gratis onze diensten aan.

Bidcars gelooft in vertrouwen, onze klanten en in een gelijke behandeling voor iedereen!

 • Uitstekende aandacht voor elke auto
  Om onze uitstekende aandacht voor uw auto te waarborgen, werken wij met een handelslimiet. Dit wil zeggen dat wij niet meer dan een bepaald aantal auto’s tegelijkertijd aannemen.
 • 100% gratis en veilige afhandeling
  Wij garanderen een nette en veilige afhandeling. Uw auto wordt uitsluitend aangeboden bij ons bestaande netwerk van streng geselecteerde RDW erkende dealers. Uw auto verkopen is bij Bidcars 100% gratis.
 • 1-op-1 contact met een vaste specialist
  1-op-1 contact: na aanmelding krijgt u een vast contactpersoon bij Bidcars. Al ons personeel heeft jarenlange ervaring in de autobranche. Wij helpen u snel en deskundig uw auto verkopen.

Ons Team

Wij zijn niet alleen trots op ons platform, maar ook op het talent van onze mensen. Ons bedrijf bloeit dankzij onze inspirerende en ervaren specialisten in de Automotive branche.

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een team van vakspecialisten die dagelijks met veel plezier aan de verkoop van uw auto werken!

Bij Bidcars kunt u na aanmelding van uw voertuig altijd uitgaan van 110% inzet! Ons team doet werkelijk alles wat wij kunnen om uw voertuig snel, veilig en voor de best mogelijke prijs te verkopen.

Het succes van onze klanten is ons succes

Reeds duizenden klanten zijn succesvol geholpen bij de verkoop van hun auto via Bidcars. Gratis, gemakkelijk en voor de beste prijs!

Ons platform heeft veel positieve feedback gekregen. Mede hierdoor is Bidcars uitgegroeid tot hetgeen wij nu zijn; een gedreven onderneming die haar klanten tot in de nopjes bediend.

Ga naar de Trustpilot reviews

Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven