Veelgestelde vragen

In onderstaand overzicht vindt u een lijst met veelgestelde vragen van onze klanten. Heeft u vragen, opmerkingen of toevoegingen aan deze lijst? Dan horen wij dat graag! Als uw vraag niet terugkomt in deze lijst dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Na het aanmelden van uw voertuig op onze website bieden wij uw auto aan bij ons bestaande netwerk van streng geselecteerder opkopers. Deze kunnen op hun beurt een bod uitbrengen die vaak hoger uitvalt dan de inruilwaarde die u bij de dealer ontvangt. U wordt van elk bod direct op de hoogte gebracht. Nadat wij akkoord krijgen van beide partijen (zowel u als de opkoper van het voertuig) maken wij de deal rond en kunt u de auto afleveren bij de Dealer die het hoogste bod heeft uitgebracht. U bent altijd verzekerd van een nette en professionele afhandeling en ontvangt altijd direct uw vrijwaring en geld! Daarnaast verkoopt u de auto voor de prijs die u met ons bent overeengekomen. Er wordt bij overdracht niet onderhandeld over de prijs.

Gebruikmaken van onze dienstverlening is 100% gratis. Vanaf het moment dat u uw auto aanmeldt tot en na de daadwerkelijke verkoop betaald u geen cent! Ook bent u nergens aan verbonden. Het aanmelden van uw auto op onze website is geheel vrijblijvend. Pas als u een gegarandeerd bod accepteert bent u gebonden aan de verkoop van uw auto.

Bidcars werkt uitsluitend samen met een netwerk van streng geselecteerde, RDW erkende autodealers. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken. Uw persoonsgegevens zijn bij ons veilig en worden niet aan derden verstrekt. Daarnaast ontvangt u bij de verkoop van uw auto altijd direct uw geld en een vrijwaring.

Wij raden u altijd aan een zo duidelijk mogelijke voertuigomschrijving door te geven en altijd duidelijke en recente foto's van uw auto toe te voegen. Dit maakt het voor ons makkelijker om uw auto in de spotlights te zetten. Ook kunnen, zowel wij als onze opkopers, een reële schatting van de waarde van uw auto maken. Een goede omschrijving en duidelijke foto's stimuleren dus uw verkoop!

Ons team werkt rond de klok om iedereen die gebruikmaakt van onze verkoopservice tevreden te houden. Onze specialisten met jarenlange ervaring in de autobranche schakelen snel en begeleiden u persoonlijk bij de verkoop van uw auto. Daarnaast doen wij altijd ons best om een redelijke en eerlijke verkoopprijs te realiseren en u te ontzorgen van al het gedoe dat de verkoop van een auto normaal gesproken met zich meebrengt.

Bij het aanmelden van uw voortuig hebben wij uw persoonsgegevens natuurlijk nodig om met u in contact te treden en een succesvolle verkoop te realiseren. Wij houden ons aan de Europese Privacywetgeving en verstrekken uw gegevens niet aan derden. Ook als uw voertuig bij ons in de veiling staat en bij het aanbieden van uw voertuig aan ons netwerk worden uw persoonsgegevens niet weergegeven. Alleen als er een verkoopovereenkomst tot stand is gekomen zal de koper van uw voertuig toegang krijgen tot uw persoonsgegevens om een afspraak te maken voor de aflevering van uw auto.

U kunt uw auto altijd bij ons aamelden, ook als uw auto schade en/of gebreken heeft. Wij werken namelijk ook samen met opkopende partijen die juist opzoek zijn naar auto's met schade en/of gebreken. Wees wel altijd zo duidelijk mogelijk bij het vermelden van gebreken en/of schade en zorg dat , in het geval van schade, dit goed zichtbaar is op de foto's die u bij de aanmelding van uw auto toevoegt. Dit maakt het voor ons makkelijker om uw auto snel en voor de juiste prijs te verkopen!

Wij doen altijd ons uiterste best om binnen 24 uur een update te geven over de stand van zaken en brengen u altijd op de hoogte als er een bod gedaan wordt op uw auto. Ook ontvangt u van ons automatisch een e-mail met uitgebrachte biedingen. U weet dus altijd waar u aan toe bent!

Nee, u bent nergens toe verplicht. Onze verkoopservice is geheel gratis en vrijblijvend! Pas na uw akkoord en het tot stand komen van een verkoopovereenkomst bent u verplicht om uw auto via Bidcars te verkopen. Het annuleren van de verkoop is mogelijk. Hier zitten annuleringskosten aan verbonden. Zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie betreffende het annuleren na totstandkoming van een verkoopovereenkomst.

Dit kan door telefonisch contact met ons op te nemen (085 - 0479 847). Wij zullen de gegevens in uw profiel vervolgens wijzigen.

Nadat u akkoord bent gegaan met het hoogste bod dat is uitgebracht op uw auto ontvangt u een verkoopovereenkomst. Hierop staan alle gegevens van de opkoper. Na het ontvangen van de verkoopovereenkomst neemt vaak de opkoper contact met u op voor het maken van een afspraak voor de aflevering. Uiteraard kunt u zelf ook contact opnemen met de opkoper in kwestie. In de meeste gevallen moet u de auto bij de opkoper afleveren en ontvangt u direct uw geld en vrijwaring! Er wordt ter plekke niet meer onderhandeld over de prijs, mits uw voertuig aan de door u opgegeven voertuigomschrijving voldoet.

Omdat wij samenwerken met een streng geselecteerd netwerk van koopkrachtige opkopers weten wij als geen ander waar wij uw auto het snelst en voor de best mogelijke prijs verkocht krijgen. Houd rekening met een tijdsbestek tussen 1 en 12 dagen. Doorgaans verkopen wij uw auto binnen 1 á 2 dagen.

U kunt altijd (telefonisch) contact met ons opnemen om al uw vragen beantwoord te krijgen. U kunt Bidcars bereiken op 085 0479 847 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Auto verkopen?

Vul hier uw kenteken in!

Weet u uw kenteken niet? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven